Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 09:29
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Глиняни на карті України

hl3

Анекдот

  Наше опитування

Чи були Ви у Глинянах
Всього відповідей: 254

Тільки українська!

Статистика




Яндекс цитирования

Форма входу

  Нове на сайті

Випадкове фото

  Пошук

Підкажи нам ...

Якщо у Вас є пропозиції щодо розміщення нових розділів чи доповнення існуючих, обов'язково напишіть про це у розділі Зворотній зв'язок.

  Погода в Глинянах

Архів записів

Щоденник

Головна » 2012 » Серпень » 21 » Виборчий округ №123 Батенко
Виборчий округ №123 Батенко
17:20
Вибори до парламенту 2012 року мають усі шанси увійти в історію, як найбрудніші за весь час існування незалежної України. Для більшості кандидатів у народні депутати, яких виборець ніколи не бачив у своєму рідному селі чи містечку до початку виборчої кампанії, вилити бруд на опонента єдиний спосіб побудувати свою виборчу кампанію. Тому, за 2 місяці, що залишились до виборів ми почуємо масу брехні, перекручувань фактів та маніпуляцій інформацією. Звичайно, що об’єктом для таких випадів буде найпотужніший і найрейтинговіший опозиційний кандидат.

Виборцю потрібно відкинути усі сумніви і проголосувати за того, хто відзначився послідовною національною позицією, реальними справами для громади та підтвердив висловлену йому довіру. Як показують настрої людей, сьогодні головним критерієм для виборця у голосуванні за кандидата від свого округу стануть саме реальні справи, а не слова чи декларації.

Але, у цьогорічних виборах повинен перемогти не окремо взятий кандидат, а нація, яка виступить на захист честі і гідності своєї Держави. У цьому переконаний кандидат у народні депутати, Тарас Батенко, який першим на собі відчув використання бруду з боку опонентів.

Днями на прес-конференції республіканець (член Української республіканської партії Левка Лук’яненка – Авт.) Тарас Батенко оприлюднив заяву з цього приводу, де чітко задекларував свою патріотичну, національну позицію.

«В одній із інтернет-агенцій Львова з’явилась інформація про те, що нібито я один із тих, хто «ще до початку виборів написав в Адміністрації Президента заяву на вступ у фракцію Партії регіонів у разі свого проходження до парламенту». Це відверта брехня. Заявляю, що жодного відношення до Партії регіонів та її сателітів не мав, не маю і не матиму в майбутньому! Тим більше не маю наміру писати будь-які заяви на вступ до цієї політичної структури чи фракції у майбутньому парламенті», – йдеться у заяві республіканця.

«Відкидаючи усі брудні та відверто замовні звинувачення я декларую наступне:

У разі мого проходження до парламенту працюватиму лише у форматі демократичної коаліції;
Я підписав зобов’язання перед Українською республіканською партією Левка Лук’яненка про те, що у випадку порушення цього пункту я складу з себе депутатські повноваження;
Мною публічно буде складена присяга перед громадою у присутності Героя України Левка Лук’яненка про те, що не зраджу людей, які висловили мені свою підтримку», – заявив Тарас Батенко.

Крім того, діючий депутат обласної ради заявив, що як представник Української республіканської партії, яку очолює Герой України Левко Лук’яненко, послідовно стоїть на позиції створення у новому українському парламенті національної, демократичної коаліції. На думку Батенка, вона повинна стати гарантом внутрішнього проукраїнського курсу нашої Держави. Зовнішньополітичний вектор повинен бути направлений на Захід, а євроінтеграція – єдиним логічним шляхом національного розвитку.

«Настав час наповнити Незалежність України реальним змістом. Для цього, до складу нової Верховної ради повинні потрапити сильні та достойні особистості, які складуть свій іспит перед українською громадою. Я готовий скласти такий іспит, який, як депутат Львівської обласної ради, я проходжу щодня перед своїми виборцями.

Але я глибоко переконаний, що досягнути успіху опозиція зможе тоді, коли вестиме себе чесно щодо своїх колег та партнерів. Уже сьогодні, коли офіційно лише стартувала виборча кампанія, я володію інформацією, що проти мене готують ще ряд провокацій, як у засобах масової інформації, так і на масових заходах у районах, які входять у мій виборчий округ.

Закликаю патріотичних учасників виборчих перегонів до чесної боротьби. Настав час відставити амбіції в сторону та змінити владу у цій державі.

Щиро вірю в те, що на цих виборах повинна перемогти нація, яка виступить на захист честі та гідності своєї Держави!», – заявив кандидат у народні депутати Тарас Батенко.

На думку експерта, голови правління Комітету виборців України у Львівській області Романа Кошового, можна виокремити три основні напрями застосування брудних технологій. «Здебільшого лунатимуть розмови про те, що певна людина стане «тушкою» в новому парламенті. Тобто найчастіше робитимуть спроби максимально прив’язати кандидата до Віктора Януковича, до влади. Усі одне одного обзиватимуть прихованими провладними кандидатами, водночас себе називаючи справжніми опозиціонерами. Друга тема — минуле людини: мовляв, це — син Гітлера, внук Хуссейна тощо. А третій момент — порушення людиною в теперішньому чи минулому якихось морально-етичних стандартів галичан, наприклад, наявність п’ятої дружини чи кількох коханок. Питання національності чи віросповідання є надто заяложеною картою, тому навряд хтось її використовуватиме», — зазначає експерт.

Ростислав Коваль
Переглядів: 1612 | Додав: AДМ | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 581 2 3 4 5 6 »
58 KennethGep  
0
Лента интересных заметок о воде (фильмы, статьи, книги…)

Анализ воды. Как навевать анализ воды? Куда сдавать воду на анализ?

Накопительная емкость не требуется. Возможна установка дополнительного постфильтра. Очищенная вода подается путем отдельный кран на мойке.

Введите номер телефона, чтобы записаться на анализ воды Записаться на анализ воды

Перед тем в какой степени ставить фильтр, осмотрите поверхность кухонной мойки. Часом в ней технологически не предусмотрена дырка для дополнительного гусака, то ее легко сделать самому. Для работы понадобится дрель в свой черед сверло, которое делает отверстия в металлических изделиях.
<a href=https://waterro.ru/>комплексные системы водоочистки</a>
Карбоновые фильтры эффективно удаляют из воды хлор, органические вещества, пестициды равным образом другие загрязнения.

Источники водоснабжения Открытые источники водоснабжения

Хлор равным образом избыток минералов жесткости — скрытые враги естественной женской красоты.

Дарья к записи Вентиляция в хрущевке вдобавок возможные проблемы

Жидкость, получаемая из системы центрального водоснабжения или из открытых природных источников, часто охватывает в своем составе нежелательные примеси.

Заповедь работы карбоновых фильтров основывается на использовании активированного угля, который обладает большой площадью поглощения вдобавок высокой адсорбционной способностью.

** — данный метод очистки широко применяется, но не является оптимальным

Нажимая на кнопку, вы соглашаетесь с правилами обработки персональных данных

Процесс запуска фильтра грубой очистки идентичен с установкой магистральной системы. Важным условием для корректной работы является частая промывка сетки как и картриджа от взвешенных частиц.
<a href=https://waterro.ru/>колонна для воды</a>

57 Ilyiacreep  
0
<a href=https://botlab.su/>Заказать парсинг</a>

На сегодняшний день любая уважающая себя организация, будь-то торговая, или рекламная, пользуется парсингом, или иной автоматизацией, для решения своих рабочих задач. Предлагаем и вам последовтаь их примеру!

<a href=https://buildiro.com/magazine/small-garden-ideas/comment-page-1/#comment-1320>Парсинг форумов</a> 9a6f0_d

56 JamesHausa  
0
Эй, компаньон! Например рад созидать тебя на нашем веб-сайте! Ну, а если ты сомневаешься, для чего для тебя возиться здесь, то выделяй, разберемся вместе.

Дело в том, собственно что мы здесь как твой лучший друг, всегда готовы помочь! Не имеет никакого значения, собственно что за приключение ты собираешься начать – будь то освоение новой темы, разведка полезных советов или просто интерес к разным штукам – у нас ты посчитаешь все, что надо(надобно) для вдохновения.

Помнишь, как лучший друг всегда держит за руку и поддерживает? Итак вот, наш вебсайт – вточности такой же! Мы не просто предоставляем информацию, мы создаем комьюнити, где ты можешь делиться своими мыслями, дискуссировать важные вопросы и просто испытывать себя как жилища.
<a href=https://primarie.halleykm.md/forum/224/explornd-universul-tehnologiei-la-megashopmd>https://primarie.halleykm.md/forum/224/explornd-universul-tehnologiei-la-megashopmd</a>


И не запамятовай, что мы тут для тебя 24/7! Как твой беспроигрышный приятель, мы всегда вблизи, чтобы посодействовать тебе акклиматизироваться в этом мире знаний и вероятностей.

Так что не медли, приятель мой! Загляни на наш сайт и погрузись в увлекательное путешествие по морю новых знаний и приключений! Мы уже ожидаем тебя здесь с распростертыми объятиями!

55 bkornaf  
0
<a href=https://samoylovaoxana.ru/tag/indiya/>Индия</a> или <a href=https://samoylovaoxana.ru/tag/drevnyaya-czivilizacziya/>древняя цивилизация</a>

<a href=https://samoylovaoxana.ru/megality-kosta-riki-kamennye-shary/>Мегалиты Коста-Рики: каменные шары</a>

https://samoylovaoxana.ru/tag/kolodecz-bogini-bhajravi/

Ещё можно узнать: <a href=http://yourdesires.ru/it/1248-kak-vvesti-znak-evro-s-klaviatury.html>написание евро</a>

Специальные предложения для туристов

54 AllenLen  
0
herbal product <a href=""> http://dentalesthetic.com.ar/lexes.html </a> essence herbal

53 Geraldtaunk  
0
<a href="https://avto-dublikat.ru/">https://avto-dublikat.ru/</a>

52 Stephenphent  
0
<a href="https://lovert.ru">сайт знакомств в Тюмени</a>
знакомства яранск

51 Albertjap  
0
Men dating men sample love, connecting, and the stunner of relationships in their own incomparable way.
https://thetranny.com/trends/meowriza-cumshot-video/
In a everyone that embraces distinctiveness and inclusivity, same-sex relationships from found their place. Men who ancient men sail the joys and challenges of building expressive connections based on authenticity and complementary understanding. They hallow love while overcoming societal expectations, stereotypes, and discrimination.
https://twinkporn.one/search/xxxfornoah-fucks-liamleigh/
Communication and fervent intimacy play a crucial task in their relationships, fostering assurance and deepening their bond. As system progresses close to fairness, it is distinguished to acknowledge and compliments the friendship shared between men dating men, embracing their unique experiences and contributions to the tapestry of human connections.

50 CyharlesGed  
0
Dating is a go abroad that encompasses the enchanting of good-natured coherence, offensive growth, and overpowering discoveries. It is a dispose of through which individuals explore romantic possibilities, getting to recall each other on a deeper level. Dating allows people to allowance experiences, truck ideas, and father deep connections.
https://thetranny.com/categories/cartoon/

In the realm of dating, whole encounters a distinctive kind of emotions. There's the exhilaration of get-together someone new, the anticipation of a in the first place swain, and the give someone a kick of discovering stale interests and shared values. It is a continually of vulnerability and self-discovery as individuals unreserved themselves up to the feasibility of regard and companionship.
https://hentai0day.com/videos/23095/love-bitch-hentai-uncensored-porn/

Effective communication lies at the heart of dating, facilitating accord and connection between two people. It involves running listening, virtuous expression, and empathy, creating a room object of real dialogue. Through communication, individuals can explore their compatibility, the board thoughts and dreams, and raise a groundwork of trust.

49 StevenReems  
0
Top online casіos!
Get Big bоnus for frее singup

https://tinyurl.com/u2w7n9ch

1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-58
Ім`я *:
Email *:
Код *: