Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 19.03.2024, 14:37
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Глиняни на карті України

hl3

Анекдот

  Наше опитування

Чи були Ви у Глинянах
Всього відповідей: 254

Тільки українська!

Статистика




Яндекс цитирования

Форма входу

  Нове на сайті

Випадкове фото

  Пошук

Підкажи нам ...

Якщо у Вас є пропозиції щодо розміщення нових розділів чи доповнення існуючих, обов'язково напишіть про це у розділі Зворотній зв'язок.

  Погода в Глинянах

Архів записів

Щоденник

Вибори до парламенту 2012 року мають усі шанси увійти в історію, як найбрудніші за весь час існування незалежної України. Для більшості кандидатів у народні депутати, яких виборець ніколи не бачив у своєму рідному селі чи містечку до початку виборчої кампанії, вилити бруд на опонента єдиний спосіб побудувати свою виборчу кампанію. Тому, за 2 місяці, що залишились до виборів ми почуємо масу брехні, перекручувань фактів та маніпуляцій інформацією. Звичайно, що об’єктом для таких випадів буде найпотужніший і найрейтинговіший опозиційний кандидат.

Виборцю потрібно відкинути усі сумніви і проголосувати за того, хто відзначився послідовною національною позицією, реальними справами для громади та підтвердив висловлену йому довіру. Як показують настрої людей, сьогодні головним критерієм для виборця у голосуванні за кандидата від свого округу стануть саме реальні справи, а не слова чи декларації.

Але, у цьогорічних виборах повинен перемогти не окремо взятий кандидат, а ... Читати далі »
Переглядів: 1521 | Додав: AДМ | Дата: 21.08.2012 | Коментарі (46)